Danish Fight Night Galla

Danish Fight Night og Hillerød Sports Klub åbner dørene op for en meget spændende boksegalla i forlængelse af HSK BOX CUP Lørdag.

Lørdag aftens gallaprogram i Frederiksborg-Centret byder på i alt 8 kampe heraf 5 særligt udvalgte amatørkampe med de bedste boksere fra HSK Box Cup samt tre professionelle kampe med de danske boksestjerner Sarah Mahfoud, Oliver Meng og Ditlev Rossing.

Sarah Mahfoud, som i dag er nummer 1 på verdensranglisten i fjervægt hos WBA og IBF, skal bokse en meget vigtig VM-test mod Enerolisa de Leon fra den Dominikanske Republik.

Den tidligere Vild med Dans-vinder, som startede sin boksekarriere i netop Hillerød, er ubesejret i 8 kampe som professionel, og dette er den sidste og afgørende test, inden VM-opgøret senere på året mod IBF-verdensmesteren Brenda Karen Carabajal fra Argentina.

Enerolisa De Leon med 5 sejre, 2 nederlag og 2 uafgjorte vil dog gøre alt for at forpurre de danske VM-planer med sin spektakulære stil og slagkraft, og der er dermed lagt op til et nervepirrende boksebrag.

Der er desuden lagt op til et yderst spændende opgør mellem to ubesejrede fightere, når det danske boksehåb Oliver Meng tørner sammen med franskmanden Jordan Neveux.

19-årige Oliver Meng, som er IBF junior-verdensmester og ubesejret i 6 profkampe, regnes for et af de største boksetalenter i Danmark. 30-årige Jordan Neveux fra den stærke franske boksescene er imidlertid ubesejret i 8 kampe med 4 sejre afgjort før tid. Han bokser aggressivt og er hårdtslående, og Oliver Meng får dermed hænderne fulde i det, der ventes at blive et særdeles actionfyldt drama.

Aftenen byder også på en spændende kamp med Ditlev ”D-Struction” Rossing, som pt. er nummer 27 på WBC’s verdensrangliste i cruiservægt. Den 24-årige hardhitter, der er ubesejret i 12 kampe med 8 knockoutsejre, nærmer sig med hastige skridt den absolutte verdenselite og er et af de mest interessante navne på den danske boksescene.

Aftenen indledes med 5 velmatchede og særligt udvalgte amatørkampe med nogle af Danmarks bedste boksere, blandt andet i den underholdende supersværvægtsklasse.

Dørene åbnes klokken 18:00.
Arrangementet begynder klokken 19:00.

Billetter kan købes via Ticketmaster eller ved indgangen på kampdagen.

Rul til toppen